ВхідРеєстрація
Вова

Це - наш форум. Ви можете створювати теми та брати участь у їх обговоренні.

Додати до обраного Отправить нам e-mail
Українські переклади Зображення Записки Опитування Ланки Лічильник Про автора Друзі Мітки
Підписка
E-mail: 
Що важливіше: україномовні програми чи ігри?
Важливіші програми
Важливіші ігри
Порівну
Потрібно розглядати кожний випадок окремо
Взагалі українізації нікому не потрібні

Результати опитування
Випадкові записи

Безкоштовне замовлення перекладу

0.00 (0)

| До списку

ДодавТекст

warr11r Надіслати повідомлення
Вова
Безкоштовне замовлення перекладу
855 дні(в) тому 03.08.2007 03:09:27 Цитата('996922','996922','6','713')">Повідомити про спам

Можливо вам необхідна саме українська версія певної програми, можливо в вас платний діал-ап, а можливо впавший метеорит пошкодив файли перекладу на вашому комп'ютері. Можете вказати, який саме українізатор вам потрібен і я, або знайду його, або сам напишу і викладу на сайті. Умова: розробник цієї програми, гри чи ще чогось не подумав про існуваня нашої мови і вона по замовчуванню українською не розмовляє.

Коментар: 2 Переглядів: 2245
Мітки: Софт, Переклад

the-watcher Надіслати повідомлення
Андрій Сеньків
image 792 дні(в) тому 04.10.2007 20:02:57 Цитата('996922','752654','6','738')">Повідомити про спам

Корисним ділом займаєшся.Дякую. Я вже скачав собі 2 твоїх українізатори.
Користуюсь давно Nero-6.6.0.18 (новіші мені не потрібні) але не можу знайти до нього переклад.
От чому нема в неті локалізації до цієї проги?

warr11r Надіслати повідомлення
Вова
imageRE: Без теми
791 день тому 06.10.2007 07:26:10 Цитата('996922','996922','6','739')">Повідомити про спам
Цитата:
Корисним ділом займаєшся.Дякую. Я вже скачав собі 2 твоїх українізатори.

Користуюсь давно Nero-6.6.0.18 (новіші мені не потрібні) але не можу знайти до нього переклад.
От чому нема в неті локалізації до цієї проги?

Колись Nero постійно перекладали, але розробники почали випускати нові версії так часто, що всім ця справа обридла. Останні українізатори, що знаходив, були до версій 6.0.х.х. і то було давно та й з ними тре було помучитися. Кількість тексту затягує роботу на місяці і одна людина за таку справу навряд чи візьметься.

Введіть код на зображенні
Ваше ім'я
(видний лише власнику сайта)

Тема

В тексті можна використовувати Wiki або HTML теги

Хто на сайті?
Анонімні: 5 Зареєстровані: 0 (?)
Скарга | Розміщено на MyLivePage | | Design by VladDeVille | © Kolobok smiles, Aiwan